FOTO. Oficial Dăncilă va fi Demisă. Anunțul făcut din Parlament care trimite PSD în Opoziție
Dăncilă spune ce va face dacă trece moțiunea. Ce planuri are premierul
Ultima Ora Breaking News Politic

FOTO. Oficial Dăncilă va fi Demisă. Anunțul făcut din Parlament care trimite PSD în Opoziție

Guvernul Dăncilă se confruntă joi cu Moțiunea de cenzură depusă de PNL și care are mai mulți semnatari decât numărul de parlamentari necesari pentru ca Executivul să fie demis.

Cu toate acestea,premierul Dăncilă este sigură că va rămâne la Palatul Victoria,întrucât spune ea, unii parlamentari care au semnat moțiunea se vor răzgândi și vor vota împotriva căderii Guvernului.

În repilcă, senatorul ALDE Ion Popa a afirmat că PSD a fost incapabil să își mobilizeze senatorii, în plenul de luni, pentru a putea trece mai multe legi organice inițiate chiar de ei, iar acest fapt arată „preambulul moțiunii de cenzură de joi”.

„Preambulul moțiunii de cenzură de joi s-a petrecut la Senat! În ședința de plen a Senatului de astăzi, PSD a fost incapabil să își mobilizeze senatorii pentru a putea trece mai multe legi organice, unele inițiate chiar de către guvernul PSD. Asta în condițiile în care ar fi trebuit să aibă o majoritate care să le permită să treacă toate proiectele inițiate de ei.

O veche vorbă spune că „atunci când semeni vânt, culegi furtună”. Așa și povestea PSD-ului de la Senat. După ce au pus umăr lângă umăr să destructureze ALDE, oamenii dnei Dăncilă s-au trezit în fața unei situații ridicole. În loc de majoritate s-au trezit cu o demobilizare completă.

Ședința de plen de la Senat de azi este un semnal că moțiunea de cenzură de joi va trece. Dacă astăzi cei din PSD au suspendat ședința la Senat de teamă să nu iasă lucrurile mai rău decât erau, joi nu vor putea să mai suspende nicio ședință, iar dna Dăncilă trebuie să se supună votului parlamentar.

Conducerea PSD din jurul dnei Dăncilă credea că după ce au momit câțiva senatori de la ALDE vor avea majoritate. Ei bine, s-a dovedit că fără senatorii ALDE, care azi au votat împotrivă, PSD nu mai deține majoritatea.

AMR trei zile până la moțiunea împotriva guvernului Dăncilă!”, a scris Ion Popa, pe Facebook.

FOTO. Oficial Dăncilă va fi Demisă. Anunțul făcut din Parlament care trimite PSD în Opoziție 1

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii