Trădări masive în PSD. Partidul în pragul celei mai mari scindări din istorie! Dezvăluiri din interior
Trădări masive în PSD. Partidul în pragul celei mai mari scindări din istorie! Dezvăluiri din interior
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Oficial. Dăncilă trădată în Parlament. După baronul Stănescu încă un deputat PSD votează Guvernul Orban FOTO

După ce liderul PSD Olt, fostul vice-premier Paul Stănescu a anunțat că votează Guvernul Orban, încă un parlamentar declară publică nu a scultă de Viorica Dăncilă și că își va da girul pentru noul Executivv.

Concret, deputata PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anunțat miercuri pe contul de Facebook că va vota în Parlament învestirea Guvernului Orban, argumentând că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate și să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului.

”Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers.

Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”,, scrie Burciu pe facebook.

Oficial. Dăncilă trădată în Parlament. După baronul Stănescu încă un deputat PSD votează Guvernul Orban FOTO 3

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.