Dragnea, întâlnire în miez de noapte cu Tăriceanu. Ce pun la cale liderii PSD-ALDE
Ultima Ora Politic

Oamenii lui Dragnea îl scapă din nou pe Tăriceanu. Decizie luată în Parlament

Ședința comisiei juridice a Senatului a fost amânată, marți, din cauza absențelor de la PSD-ALDE. Senatorii juriști ar fi trebuit să discute cererea DNA de urmărire penală a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

La ședință au venit 5 senatori: Robert Cazanciuc (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Laura Scântei (PNL), George Dârcă (USR) și Karoly Csaszar (UDMR).

Pentru desfășurarea ședinței era nevoie de prezența a minimum 6 senatori din cei 11 membri ai comisiei.

Șeful comisiei, Robert Cazanciuc, a spus că va încerca, prin dialog pe mail, să-i adune pe membrii comisiei pentru o ședință miercuri, la ora 10.00.

„Dacă vă uitați pe ordinea de zi a Senatului, o să vedeți că ele se desfășoară în același timp de foarte multe ori și mulți colegi din Comisia Juridică sunt membri și în alte comisii. Pur și simplu despre asta a fost vorba. Nu e o prezență obligatorie, fiecare merge la comisie în funcție de priorități. Dacă au fost alte comisii, ei au decis să meargă….De ce ar fi o prioritate acest raport? Adică ar trebui să punem în primul rând dosarele penale sau tot ceea ce așteaptă oamenii de la noi? Deci, dosarul penal este prioritatea Comisiei Juridice, nu știu?! Prioritare sunt legile așteptate de cetățeni ca să le facă viața mai bună. Ce lege am încălcat?”, a spus Robert Cazanciuc, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă vom avea un raport până la începerea campaniei electorale, Cazanciuc a spus: „Deci o să vedem această discuție din nou la proxima ședință”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.