PSD aruncă bomba. Dragnea va fi salvat. Modificările codurilor penale vor trece de vot
Ultima Ora Politic

Oamenii lui Dragnea dau lovitura PNL-ului. Interzic organizarea manifestațiilor publice

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, locul manifestațiilor în județul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște. Măsura vine cu o săptămână înainte de un miting anunțat de PNL în Alexandria.

La Primăria Alexandria a fost convocată vineri o ședință extraordinară, în urma căreia s-a decis interzicerea manifestațiilor publice în centrul orașului.

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a spus că măsura este necesară pentru că în zona centrală vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Alertat de colegii liberali, senatorul Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a mers la ședință. Ulterior, senatorul a declarat că mitingul anunțat de liberali nu va mai avea loc pe data de 20 aprilie, însă va fi pregătit un marș electoral de mare amploare.

„Se produce aici o încălcare gravă a Constituției României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman și noi oricum facem marș. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democrația a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Le-am spus și consilierilor locali că e grav ce au făcut astăzi. Nu e în atribuția consilierilor locali să interzică manifestările publice și au motivat că vine iepurașul în fața Casei de Cultură”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Alexandria a fost convocată de primarul din Alexandria, Victor Drăgușin.

La sfârșitul săptămânii trecute, PNL Teleorman a depus la Primăria Alexandria o cerere pentru autorizarea unui miting electoral în fața Casei de Cultură din oraș. Liderii partidului au estimat că la manifestație vor fi prezenți aproximativ 7000 de oameni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.