O carte despre istoria secretă a ţării noastre: Românii au spionat NATO racolând un homosexual 5
Ultima Ora Politic

O carte despre istoria secretă a ţării noastre: Românii au spionat NATO racolând un homosexual

Generalul Mihai Caraman, 83 de ani, considerat cel mai mare spion româna al tuturor timpurilor, a reuşit, între 1960 şi 1965, să creeze cea mai puternică reţea de spionaj care a reuşit să penetreze vreodată NATO cu ajutorul unui homosexual. De altfel, persoanele gay din posturile cheie au fost întotdeuna ţintele predilecte ale serviciilor secrete.

O carte despre istoria secretă a ţării noastre: Românii au spionat NATO racolând un homosexual 6

Cazul Caraman este detaliat în volumul se numeşte „Fereşte-mă, Doamne, de prieteni”, scris de americanul Larry L. Watts pe baza unor documente desecretizate de Germania, precum şi a unor informaţii CIA. Această carte prezintă o perspectivă până acum necunoscută a istoriei României între 1945 şi 1989.

Despre Mihai Caraman se spune că în vremurile sale de glorie era o persoană deosebit de fermecătoare, atât cu bărbaţii cât şi cu femeile.

Unul dintre funcţionarii organizaţiei nord-atlantice racolaţi, care îi furniza informaţii ultrasecrete, se numea Robert van der Vielle, şi era şeful biroului de documente secrete al sediului NATO din Franţa. Volumul mai sus menţionat subliniază că van der Vielle era homosexual, conform documentelor provenind de la serviciile secrete occidentale.  Acest lucru a cântărit foarte mult în racolare şi ”convingerea„ acestuia să fure documente secrete în favoarea spionului român.

”M-am ferit mereu să ies pe piaţă cu asemenea date”

Interesant este faptul că banii pentru construirea acestei reţele de spionaj au venit de la ruşi, între 1960 şi 1964. Ca atare, în această perioadă informţiile furate de la NATO aveau două direcţii: Moscova şi Bucureşti. După 1965, când reţeaua a fost gate, informaţiile secrete mergeau mai întâi la Bucureşti, unde erau filtrate, apoi rezumatul, foarte subţire, era trimis la sovietici.

”Sunt informaţii legate de probleme profesionale. Eu m-am ferit mereu să ies pe piaţă cu asemenea date. S-au făcut multe afirmaţii despre mine, iar unele date reale au fost amestecate cu fabulaţii lansate cu rea voinţă.  De pildă raportul CNSAS care spune că aş fi făcut poliţie politică între anii 1972 şi 1973, este răuvoitor, pentru că în acea perioadă nu mai eram activ. Dar acest lucru nu îl mai spune nimeni”, a spus generalul Mihai Caraman.

Şeful spinajului austriac şi-a trădat ţara pentru ”băieţei”

O carte despre istoria secretă a ţării noastre: Românii au spionat NATO racolând un homosexual 7

În 1903, serviciile de spionaj ruseşti l-au prins pe Alfred Redl, şeful serviciilor secrete ale Austro-Ungariei, că este homosexual. L-au şantajat şi au obţinut de la el toate planurile militare ale austriecilor, oferindu-i în schimb lui Redl sume mari de bani şi  serviciile unor băieţi de primă mână. Din cauza acestor informaţii, austriecii au luat mereu bătaie de la ruşi în timpul primului război mondial. Alfred Redl este considerat şi astăzi cel mai mare trădător al tuturor timpurilor.

Ungurii au vrut să-i trimită lui Adrian Năstase un spion homosexual

Conform cotidianului Gândul, din 5 noiembrie 2005, serviciile secrete din Ungaria ar fi vrut să organizeze un scandal homosexual împotriva lui Adrian Nastase, în perioada când acesta era prim-ministru.

László Kövér, preşedintele Comisiei parlamentare de supraveghere a serviciilor secrete, l-ar fi decorat imediat pe István Zsohár, directorul general al Oficiului Serviciilor de Securitate Naţionala din Ungaria, dacă ar fi reuşit să trimită la Bucureşti un spion homosexual în patul lui Năstase.

MI5 a anunţat că angajează spioni gay

Conform ziarului Financial Times, în 2008 MI5, serviciul care răspunde de securitatea internă a Marii Britanii, a apelat la serviciile unei organizaţii de apărare a drepturilor homosexualilor, Stonewall, pentru a favoriza recrutarea homosexualilor în cadrul agenţiei, precizează cotidianul financiar britanic.

 

Vadim promisese lista homo din politica românească

Cornelui Vadim Tudor promisese, la un moment dat, că va da publicităţii o listă cu toate persoanele cu orientare homosexuală din politica românească. Explicaţia era că: ”nu e vorba de homofobie, ci despre faptul că mulţi lideri cu orientări homosexuale își datorează carierele tocmai acestei trăsături pentru că ei se sprijină reciproc și se promovează în funcții”. De asemenea, conducerea PRM spunea că aceste persoane sunt uşor de şantajat de cercuri străine potrivnice intereselor României, ceea ce este foarte periculos pentru ţara noastră. Lista nu a fost publicată niciodată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.