Demisie la vârf în PSD! Acuzații deosebit de grave! Conducerea partidului făcută pulbere! FOTO
Demisie la vârf în PSD! Acuzații deosebit de grave! Conducerea partidului făcută pulbere! FOTO
Ultima Ora Politic

Nucleară în politică! Acuzații fără precedent! Terorism economic. Ciolacu este terminat

Ministrul de finanțe Florin Cîțu acuză partidul condus de Marcel Ciolacu, PSD, de terorism economic, prin legile populiste pe care le propune în Parlament.

Cîțu spune că măsurile propuse de oamenii lui Ciolacu vor duce la prăbușirea economiei românești dacă vor fi puse în practică.

Una dintre măsuri este dublarea alocației pentru copii, de la 150 de lei la 300 de lei sau creșterea cu 40 la sută a pensiilor.

”Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.

PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Nucleară în politică! Acuzații fără precedent! Terorism economic. Ciolacu este terminat 1

Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia.”, scrie Florin Cîțu.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii