Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Social Ultima Ora

Nouă persoane implicate într-un conflict cu arme albe la Botoşani au fost reţinute pentru 24 de ore

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, din judeţul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

 “Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între aceştia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc şi au distrus bunuri care se aflau în zonă”, conform poliţiştilor.

În timpul conflictului persoanele reţinute au folosit arme albe, iar 8 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

 ”Totodată, unul dintre tinerii implicaţi în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului”, au precizat poliţiştii.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.