INCREDIBIL! NORICA NICOLAI ȘTIRI FALSE DESPRE CORONAVIRUS! RISCĂ DOSAR PENAL
INCREDIBIL! NORICA NICOLAI ȘTIRI FALSE DESPRE CORONAVIRUS! RISCĂ DOSAR PENAL
Ultima Ora Politic

Norica Nicolai, lovitură pentru Dăncilă. ”Nu ajunge în turul doi”

Norica Nicolai, coordonator al alianței electorale Un Om, a declarat că, după adoptarea moțiunii de cenzură, este din ce în ce mai clar că Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar Mircea Diaconu devine principalul favorit.

„Votul de joi de la moțiunea de cenzură nu reprezintă doar o resetare a scenei politice, dar îmi dă certitudinea că Mircea Diaconu, candidatul susținut de Alianța Un Om, poate câștiga alegerile.

Astfel, la ora actuală devine tot mai evident că doamna Dăncilă este aproape ieșită din calcule pentru turul 2.

În aceste condiții, Mircea Diaconu rămâne principalul favorit pentru accederea în turul 2.”, a afirmat Norica Nicolaei, vineri, printr-o postare pe Facebook.

Norica Nicolai a mai spus că Mircea Diaconu va fi președintele tuturor românilor.

„Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE, nu se adresează doar votanților partidelor care îl susțin, ci tuturor românilor. Mircea Diaconu este un candidat al tuturor românilor. La ora actuală, sunt convinsă că fiecare român a înțeles că e nevoie de un alt președinte, un președinte care să fie al lor, să îi reprezinte cu adevărat pe ei, nu un președinte al partidelor și grupurilor de interese din partide și nici un președinte al străinilor. Doar Mircea Diaconu va fi președintele tuturor românilor”, a conchis aceasta.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate, a anunțat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaților.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în țară, și între 22 și 24 noiembrie în străinătate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.