Norica Nicolai îl acuză pe Klaus Iohannis de dublicitate. Cere Curții Constituționale și Parlamentului să intervină
Norica Nicolai îl acuză pe Klaus Iohannis de dublicitate. Cere Curții Constituționale și Parlamentului să intervină
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Norica Nicolai este Disperată că românii i-au dat Lovitura. Fostul europarlamentar sare la Iohannis

Fostul europarlamentar ALDE Norica Nicolai a afirmat că nu l-a auzit niciodată pe șeful statului Klaus Iohannis să ceară justiției finalizarea dosarului Colectiv, iar mulți se străduiescă să distrugă. SMURD, creația lui Raed Arafat și să scape de acesta din postul pe care îl ocupă.

„Ca să schimbi un guvern ai nevoie de emoție. Nu e așa? Trebuiau să moară oameni, nu? Spunea asta candidatul Klaus Iohannis, după tragedia de la Colectiv. Astăzi, la 4 ani de la această tragedie și de la eșecul justiției „independente” de a ne spune ce a fost acolo, pregătim lansarea în România a unui film despre drama de la Colectiv, chemăm la Parchet doctorii, că de, doar puteau să facă mai mult și nu au făcut, prezentăm filmulețe despre modul în care s-a intervenit atunci… Oare de ce acum?”, a scris Norica Nicolai, joi, pe Facebook.

Președintele Consiliului Național al ALDE a mai spus că unii se chinuie să scape de Raed Arafat din funcția pe care o deține.

„Știu că, de prea mulți ani, unii se străduiesc să distrugă SMURD-ul, creația lui Raed Arafat, eventual să scape de el din postul pe care îl ocupă. Declarațiile de astăzi (joi – n.r.) ale premierului desemnat îmi confirmă acest lucru. Oare am uitat cu toții ce „eforturi” s-au făcut și în trecut pentru privatizarea SMURD? Chiar este nevoie să ne folosim de tragedia unor oameni năpăstuiți de soartă, de emoția unei drame naționale pentru a îndrepta ura spre cei care încearcă să mai construiască ceva în țara asta?”, a explicat Nicolai.

Ea a precizat că familiile victimelor de la tragedia din Colectiv trebuie să afle adevărul, adăugând că poate Klaus Iohannis va face asta, acum că este campanie electorală și vrea să își instaleze Guvernul său.

„Nu l-am auzit niciodată pe Klaus Iohannis solicitând justiției să finalizeze dosarul Colectiv. Cei care au pierit acolo, familiile lor și fiecare dintre noi avem nevoie să știm adevărul. Poate o face acum, în campanie electorală și în tentativa de a instala un nou guvern – al său. Din păcate, ajung din nou la concluzia că, pentru că nu ne plac unii oameni, îi distrugem pe aceștia, dar mai ales ceea ce au făcut bun”, a conchis Norica Nicolai,mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.