Noi proteste ale angajaţilor din sănătate. Vezi motivul! 1
Ultima Ora Economic

Noi proteste ale angajaţilor din sănătate. Vezi motivul!

PROTEST: Foc şi pară la adresa Olguţei Vasilescu. Salariile angajaţilor unui spital au scăzut DRASTIC

Noi proteste ale angajaţilor din sănătate după aplicarea prevederilor Legii Salarizării. Angajaţii Spitalului Malaxa acuză, printr-o petiţie, că salariile lor au scăzut după modificările făcute de Guvernul Dăncilă privind grilele de salarizare, anunţă Realitatea.net. 

„Această lege a salarizarii s-a modificat într-adevăr, dar s-a modificat în favoarea guvernului, nu a noastră. Nimeni nu ne garantează nouă celor care lucrăm în spitalele de urgenţă că vom avea un procent în plus la salariu. Casa de asigurări nu va mai acorda acest prag minim al sporurilor. Vor începe să scadă veniturile prin tăierea sporurilor, situaţia diferă de la spital la spital. Aceste discriminări vor exista, nu vor mai putea fi controlate”, a declarat la Realitatea TV Viorel Huşanu, președintele Sanitas București.

„Noi aşteptam de la Ministerul Sănătăţii să vină cu un nou regulament de sporuri, o nouă propunere. Iată că am fost păcăliţi. Vom asista la unele scăderi de venituri în unele spitale”, a mai spus liderul Sanitas.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.