Niculae Bădălău așteaptă funcție de ministru în Guvern, după ce nu a mai semnat scrisoarea pentru demisia lui Dragnea 1
Ultima Ora Politic

Niculae Bădălău așteaptă funcție de ministru în Guvern, după ce nu a mai semnat scrisoarea pentru demisia lui Dragnea

Niculae Bădălău așteaptă funcție de ministru în Guvern, după ce nu a mai semnat scrisoarea pentru demisia lui Dragnea

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, unul dintre semnatarii scrisorii prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea, care ulterior s-a răzgândit, susține că va accepta un loc în guvern, însă trebuie să fie un portofoliu care să i se potrivească.

„Puteam sa intru in primul guvern. Daca partidul va considera ca voi aduce un plus, voi intra in guvern. Nu am discutat remanierea. Au fost doua raporte, unul al doamnei prim-ministru, altul al comisiei, ambele sunt la domnul Dragnea. CEX va decide (n.r remanierea) Stim raportul comisiei, dar nu al dnei prim-ministru. Daca va fi liber Ministerul Turismului unde nu ma pricep deloc, clar nu voi accepta”, a declarat Niculae Bădălău.

Referitor la scrisoarea prin care îl contesta pe Dragnea, Bădălău spune: „Nu am mai votat, pentru ca era foarte clar ca nu aveam o majoritate si nu a creat o emulatie in partid, in CEx la momentul acela. (..) Toti credem in niste principii, consideram ca ce credem noi e bine, dar nu detinem adevarul absolut. Ca nu sunt de parerea unuia sau altuia nu inseamna ca sunt tradator, nu am negociat nimic”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.