Revoltă. Ministrului Economiei, Niculae Bădălău, îi pleacă Giugiul de sub picioare
Polițiștii îl fac praf pe Bădălău. ”Agenții grași, cu burtă și leneși sunt șefi sprijiniți politici”
Ultima Ora Politic

Nicuale Bădălău cere elicoptere de atac pentru armata română

Ministrul Economiei, Nicuale Bădălău a subliniat necesitatea producției de elicoptere de atac, spunând că România se află în discuții cu Statele Unite ale Americii în vederea producției și mentenanței.

„Armata roamână are nevoie de elicoptere de atac. Există o discuție destul de profundă în legătură cu elicopterele de atac cu Statele Unite ale Americii. Noi avem mentenața acum, nu numai pe ceea ce s-a produs ci și pe ceea ce are armata roamână în dotare. Avem discutii și despre noul radar. E foarte posibil ca până la finalul anului să avem un acord de producție pe 5 ani cu Statele Unite ale Americii”, a declarat Niculae Bădălău în cadrul prezentării bilanțului Ministerului Economiei.

În urmă cu șase ani, compania Bell Helicopter a fost abordată de Ministerul Economiei cu propunerea de a lua în calcul România ca oportunitate de industrie. În noiembrie 2016, compania americană Bell Helicopter a semnat un memorandum de înțelegere cu IAR-Ghimbav în vederea unei potențiale colaborări ce ar consta în sprijin tehnic, în caz că România cumpără elicopterul de atac AH-1Z Viper.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii