Ședință CSAT. Cine va fi noul șef al Statului Major?
Nicolae Moga, deși a demisionat, prezent la ședința cu scântei a CSAT
Ultima Ora Politic

Nicolae Moga, deși a demisionat, prezent la ședința cu scântei a CSAT

Nicolae Moga participă la ședința CSAT, deși în urmă cu puțin timp a demisionat din funcția de ministru de Interne. Pozele făcute publice pe site-ul Administrației Prezidențiale îl arată pe Moga stând la masa întrunirii.

Președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă și membri ai Executivului s-au reunit, marți, la Cotroceni, în ședința CSAT, pentru a analiza raportul MAI și date cu privire la crimele din Caracal.

Nicolae Moga a demisionat, marți, după șase zile de mandat, din funcția de ministru al Afacerilor Interne.

„Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții în urma activității deficitare a unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați. Retragerea în această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru minister. În cele 6 zile în care am condus MAI, am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii onești și profesioniști din Minister, că vor reuși să ducă la bun sfârșit munca pe care am început-o împreună și le mulțumesc pentru colaborare”. a spus Nicolae Moga.

Nicolae Moga depusese, miercuri, jurământul în funcţia de ministru de Interne.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii