Nici Dragnea nu o mai vrea pe Dăncilă. Lovitura de grație pentru premier înaintea moțiunii 3
Ultima Ora Politic

Nici Dragnea nu o mai vrea pe Dăncilă. Lovitura de grație pentru premier înaintea moțiunii

Dăncilă primește o altă lovitură grea chiar înaintea moțiunii de cenzură. Se pare că nici Liviu Dragnea, cel care a numit-o în funcție, nu o mai vrea. Fostul lider PSD a izbucnit din închisoare. Acesta cere dizolvarea partidului, înțelegând că nu mai are nicio șansă.

Liviu Dragnea a formulat apel față de decizia Tribunalului București de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres. Dosarul este pe rolul Curții de Apel București, scrie stareapresei.ro

Până în prezent nu a fost stabilit un termen de judecată. Acum înţelegem mai bine ce avrut să spună, cu “sunteţi pregătiţi să fiţi alături de mine pentru ceea ce urmează?”. Urma dizolvarea PSD.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului București prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social democrată.

În sesizarea depusă la fond, fostul lider invoca chiar dizolvarea formaţiunii. Concret, Tribunalul București a admis cererea PSD, a încuviinţat modificările de statut şi a respins toate cererile de intervenţie, printre acestea numărându-se şi cea a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Astfel, apelul a fost formulat la Curtea de Apel București, iar dosarul are drept obiect „partide politice modificări acte constitutive – statut – organe de conducere”. Pînă în prezent nu a fost stabilit un termen de judecată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii