Promisiunea Rovanei Plumb, pentru România anului 2019. Până în 2023, 80% din populație să aibe apă potabilă
Nepotismele obișnuite din PSD. Rovana Plumb și-a numit fiul vicepreședinte în partid
Ultima Ora Politic

Nepotismele obișnuite din PSD. Rovana Plumb și-a numit fiul vicepreședinte în partid

Rovana Plumb și-a pus fiul șef de campanie al PSD Dâmbovița. Ministrul declară că nu este mulțumită de rezultatele alegerilor, indirect de munca fiului său, Andrei Plumb. Rovana Plumb a decis astfel să îl numească vicepreședinte al filialei PSD.

„Pentru că am simţit nevoia şi mi se pare firesc după un astfel de rezultat. Nu sunt mulţumită de acest rezultat, cred că fiecare dintre noi putea să facă mult mai bine şi mult mai mult. Am simţit nevoia să îmi depun acest mandat, aşa mi se pare democratic, aşa mi se pare normal, firesc într-o organizaţie în care preşedintele şi nu numai, toată echipa de conducere, are o responsabilitate, nu numai faţă de colegi, ci de cetăţeni”, a spus Rovana Plumb, despre motivul depunerii mandatului.

Rovana Plumb a mai subliniat că PSD Dâmboviţa s-a situat la europarlamentare pe locul întâi la nivel de judeţ, cu un procent de 32,85%. Pe de altă parte, Plumb a mai arătat că, așa cum s-a decis în CEx-ul județean care a avut loc luni, fiul ei, Andrei Plumb, fost șef de campanie al PSD Dâmbovița, a fost numit vicepreședintele filialei, după ce locul a devenit vacant ca urmare a demisiei fostului vice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.