Negoiță își face praf partidul: ”Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, ar pierde” 1
Ultima Ora Politic Social

Negoiță își face praf partidul: ”Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, ar pierde”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este de părere că orice candidat PSD la alegerile prezidenţiale va pierde doar prin prisma faptului că are în spate sigla formaţiunii, precizând că antipatia oamenilor faţă de partid e atât de mare încât anulează şansele oricărui prezidenţiabil.

„La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuşi o reacţie foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist şi să nu fie aşa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD şi antipatia faţă de această structură politică e atât de mare încât să anuleze şansele oricui ar intra în luptă”, a declarat Robert Negoiţă, la Digi 24.

Întrebat dacă este mai fezabil un candidat unic PSD-ALDE-Pro România, primarul Sectorului 3 a replicat: „Eu nu sunt un om pesimist. Dacă ne doream cu adevărat să avem şanse la prezidenţialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun şi altceva. Am văzut anumite poziţii. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuţie în interior şi fusese condamnat Dragnea pe fond şi a făcut o întâlnire de urgenţă şi i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalţi ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând „”noi mergem până la capă”. Şi eu spuneam până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un presedinte care a fost ţinut în funcţie până a plecat cu cătuşe”.

Robert Negoiţă a mai spus că ar trebui ca „gaşca” lui Liviu Dragnea din partid să facă un pas în spate.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă va fi suspendat din PSD pentru perioadă de şase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.