Bărbatul care a organizat plimbarea cu barca era beat
Bărbatul care a organizat plimbarea cu barca era beat
Exclusiv Social Ultima Ora

TRAGEDIE. O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, patru persoane dispărute. Un copil mort. FOTO- VIDEO

Echipaje ale ISU Timiş au fost solicitate să intervină, duminică seara, pentru căutarea şi salvarea unor persoane răsturnate cu o barcă în Periam Port, pe râul Mureş.

Cele 4 persoane dispãrute în Mureș, nu au fost gãsite; cãutãrile, reluate dimineaţa.

Cele 4 persoane – 2 copii şi 2 adulţi – dispărute duminică în apele râului Mureş, după ce barca în care se aflau s-a scufundat, în zona localităţii timişene Periam Port, nu au fost găsite, echipajele de scafandri retrăgându-se la bază.

”Cu ora 01,00 echipajele de scafandri s-au retras la bază. Trei echipe de căutare-salvare din cadrul ISU Timiş vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii.

Până în acest moment, cele 4 persoane dispărute (2 copii şi 2 adulţi) nu au fost găsite”, informează ISU Timiş.

Căutările vor fi reluate luni dimineaţă.O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat duminică în râul Mureş, în localitatea Periam Port.

Potrivit autorităţilor, pe malul râului Mureş, care aparţine de judeţul Timiş, au fost scoşi din apă un copil în vârstă de 4 ani şi o femeie în vârstă de 28 de ani.

„Copilul de patru ani era în ambarcaţiunea care s-a răsturnat. Echipajul medical al SAJ, sosit la faţa locului, a încercat resuscitarea lui, dar în final a fost declarat decesul micuţului”, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit Poliţiei Timiş, 3 adulţi şi 3 copii au fost scoşi din Mureş pe malul care aparţine de judeţul Arad. Alţi doi adulţi şi doi copii sunt de negăsit.

Salvatorii îi caută cu disperare pe cei dispăruți
Salvatorii îi caută cu disperare pe cei dispăruți

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.