Moțiunea de cenzură în viziunea PSD: ”un os de ros pentru candidații opoziției la Președinție” 1
Ultima Ora Politic

Moțiunea de cenzură în viziunea PSD: ”un os de ros pentru candidații opoziției la Președinție”

Singura preocupare a liderilor Opoziţiei este ca România să intre în criză economică și apoi să dea vina pe PSD! În răstimpul în care toate partidele țării s-au coalizat și au depus o nouă moțiune de cenzură, PSD a dovedit că nu abandonează românii, ducând la îndeplinire toate angajamentele pe care și le-a luat față de fiecare categorie socială în parte!

O altă miză fundamentală a acestei moțiuni de cenzură este debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Toate partidele au semnat moțiunea în speranța că ea va trece, Executivul va fi demis, iar candidații acestora la Președinție vor putea astfel să își asume electoral fiecare victoria!

Este un calcul cel puțin eronat din punct de vedere politic, deoarece în niciun caz nu s-ar alege cu voturi în plus toți candidații numeroși ai acestor partide distructive! În afara faptului că timp de o lună de zile, în campania pentru Cotroceni, candidații opoziției își vor „umfla mușchii” pe tema ipoteticului succes al moțiunii, nimic nu se va întâmpla bine în România în situația în care va fi un alt guvern! Din contră, își vor pune în aplicare ideile distructive, de tăieri de salarii și pensii, concedieri de personal, majorări de taxe și impozite, blocarea investițiilor aflate în derulare! Cred că niciun român nu mai dorește să se repete istoria cu tăieri și concedieri, caz în care o mobilizare maximă și un vot corect pentru PSD sunt indispensabile!

Băsescu şi Tăriceanu se acuză reciproc că sunt trădători. Barna și Orban nu se înțeleg cum să ajungă fiecare la putere. Ponta continuă să-şi mintă şi adversarii şi aliaţii. Îl păcălește pe Tăriceanu că va da jos Guvernul, dar vrea în continuare să negocieze cu PSD! Fiecare cu propriile interese!

Oamenii trebuie să știe că PSD este singurul partid interesat de soarta fiecărui român, de plata salariilor și pensiilor, de realizarea obiectivelor de investiții de la nivel local și de susținerea programelor pentru mediul de afaceri!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Elena Hărătău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.