Șeful NATO, Jens Stoltenberg, alături de Secretarul General adjunct, Mircea Geoană
Șeful NATO, Jens Stoltenberg, alături de Secretarul General adjunct, Mircea Geoană
Social Ultima Ora

FOTO. Omul doi de la NATO, Mircea Geoană, în ipostaze inedite

Secretarul General al NATO, Mircea Geoană a plantat sâmbătă, în ” Lunca Cetății”, pe malul Dâmboviței, în Sectorul 3 din București.

Geoană spune că, în toată lumea, liderii politici au inițiative de conștientizare a problemelor de mediu, și chiar dacă este complicat să ne asumăm 1 miliard de copaci plantați, ca președintele Macron, sau o inițiativă ca American Climate Corps, lansată de senatorul Ed Markey împreună cu Președintele Biden, trebuie să știm că fiecare copac contează.

”Am răspuns cu bucurie invitației din partea Green News și am participat la acțiunea pe care au organizat-o, de plantare de copaci, în zona Lunca Cetății, pe malul Dâmboviței.

Un gest simbolic, dar care îmi doresc să inspire și să ne determine să ne implicăm mai mult, mai concret și mai coerent.Am fost alături de voluntari de toate vârstele și a fost o adevărată plăcere să-i văd pe cei mai mici dintre noi cum se împrietenesc cu natura.

Astfel de inițiative, de plantare de arbori și arbuști, contribuie nu doar la îmbunătățirea calității aerului și a biodiversității, dar consolidează comunități și apropie oamenii.

În toată lumea, liderii politici au inițiative de conștientizare a problemelor de mediu, și chiar dacă este complicat să ne asumăm 1 miliard de copaci plantați, ca președintele Macron, sau o inițiativă ca American Climate Corps, lansată de senatorul Ed Markey împreună cu Președintele Biden, trebuie să știm că fiecare copac contează.

Geoana Biden
Geoana Biden

Cu atât mai mult cu cât un studiu Greenpeace arăta, acum ceva timp, că România pierde 3 hectare de pădure pe oră”, a spus Geoană.

Geoană alături de ecologiști
Geoană alături de ecologiști

FOTO. Omul doi de la NATO, Mircea Geoană, în ipostaze inedite 7 FOTO. Omul doi de la NATO, Mircea Geoană, în ipostaze inedite 8 FOTO. Omul doi de la NATO, Mircea Geoană, în ipostaze inedite 9

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.