Ministrul transporturilor dă vestea cea mare înaintea sezonului de vară. Autostrada Soarelui va fi reparată
Accident pe Autostrada Soarelui cu 3 mașini. Traficul este blocat
Ultima Ora Politic Social

Ministrul transporturilor dă vestea cea mare înaintea sezonului de vară. Autostrada Soarelui va fi reparată

Contractul pentru lucrările de reparații la autostrada Soarelui va fi semnat săptămâna viitoare, iar lucrările nu vor afecta sezonul estival, a declarat miercuri ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

„Contractul se va semna săptămâna a viitoare după care se va intra la lucru pe autostradă, dar înainte voi avea și o discuție premergătoare cu domnul ministru al Turismului să găsim o formulă foarte bună să nu afectăm sezonul estival”, a spus ministrul Răzvan Cucu spune că în CNAIR s-a format o unitate care poate interveni dacă apar anumite probleme pe tronsonul dintre București și Fundulea,

„Contractul se va semna și firmele vor intra la execuție, sunt bani prevăzuți deci nu este o problemă, sunt firme care pot duce lucrările. Cu siguranță vom încerca să nu afectăm sezonul estival și dacă este nevoie cu siguranță constructorii, cei care au câștigat licitația vor lucra noaptea. Modul în care vom discuta de acum cu constructorii, va fi un mod foarte aplicat. Noi am înțeles și repet statul român este un partener, dar ei trebuie să țină cont și de nevoile românilor și ei trebuie să se plieze după nevoile noastre, cât timp statul i-a plătit la timp și repet chiar i-a ajutat în proiecte din punct de vedere administrativ”, a adăugat ministrul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.