Gara de Nord va fi modernizată. Ce promite Răzvan Cuc iubitorilor de fotbal
Atac la Ministrul Cuc. ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia”
Ultima Ora Politic

Ministrul Transporturilor dă asigurări românilor puțin înainte de începerea protestului. ”Ne-am ținut de promisiune”

 Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, vineri, la Bacău, unde a anunțat începerea proiectului Autostrăzii Moldovei, că „este doar începutul”. Întrebat ce mesaj are pentru cei care vor participa la protestul de 15 minute, Cuc a răspuns: „Ne-am ținut de promisiune”, conform mediafax.ro

”Nu întâmplător mă aflu astăzi în Moldova. Am venit ca să anunț că astăzi vom începe construcția la Autostrada Moldovei. (…) Este un proiect care a fost lansat în anul 2017, în timpul guvernării PSD, are o valoare de 150 de milioane și pot să spun că, din punctul de vedere al antreprenorului, mă simt foarte sigur că acest obiectiv va fi dus la îndeplinire în termenul asumat contractual și din punct de vedere calitativ la standard superioare. Vreau să vă spun că acesta este doar începutul și o să vedeți pe toate șantierele o mobilizare exemplară și toți constructorii vor lucra așa cum trebuie, de acum înainte. Mă refer la finalizarea lucrărilor în termenele contractuale pe care și le-au asumat”, a declarat Răzvan Cuc.

Întrebat de ce a ales tocmai această zi, când va avea loc și protestul de 15 minute, Cuc a răspuns: „Noi muncim, noi nu avem pauze la Ministerul Transporturilor și constructorii, pe perioada în care nu a fost bugetul promulgat, au lucrat în continuare și nu s-au oprit din lucru”.

Întrebat, de asemenea, ce mesaj are pentru cei care vor participa la protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, ministrul Transporturilor a răspuns: „Mesajul este clar. A început construcția autostrăzii Moldova. Ne-am ținut de promisiune”.

Totodată, întrebat ce va face la ora 15, Cuc a spus că va fi pe șantier.

Vineri va avea loc un protest inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Zeci de mii de oameni opresc lucrul, vineri, la ora 15.00, pentru 15 minute.

Ștefan Mandachi a anunțat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul și singurul metru de autostradă din Moldova și în 15 martie îl inaugurează, lansând și o provocare ca în semn de solidaritate și alți oameni de afaceri să oprească activitatea la acea oră.

Printre cei care au răspuns provocării se numără Viorel Cataramă, JYSK România, două companii de IT din Cluj-Napoca, 35 de primari din județul Brașov, precum și alți edili din țară care au anunțat că își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, la acea oră.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii