Gara de Nord va fi modernizată. Ce promite Răzvan Cuc iubitorilor de fotbal
Atac la Ministrul Cuc. ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia”
Ultima Ora Politic

Ministrul Transporturilor a găsit vinovații. Angajații din aeroport nu-și fac treaba

Întrebat despre modul în care va gestiona construcţiile de la aeroport, care au dus la aglomerarea excesivă a zonei, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat că a solicitat consiliului de administraţie să revoce managementul.

Ministrul a recunoscut că, deşi este cea mai profitabilă companie din cadrul Ministerului, aeroportul are probleme când vine vorba de lansarea proiectelor. Acesta a dat asigurări că noul terminal al aeroportului se va construi, iar parcarea de la sosiri se află deja în modernizare. Răzvan Cuc a mai adăugat că a „cerut directorului să intensifice eforturile de a lansa proiectele, iar în următoarele două săptămâni se va semna un contract foarte important pentru modernizarea infrastructurii din Aeroportul Henri Coandă”.

Ministrul le-a transmis funcţionarilor din aeroport că „sunt acolo pentru a dezvolta compania şi nu doar să meargă la servici şi să aibă un loc de unde să plece la sfârşitul zilei. E uşor de acuzat managementul, dar acesta are un personal în subordine şi aici contează foarte mult cum ştii să îl pui la treabă. În weekendul acesta a fost o problemă cu benzile de la bagaje, iar directorul aeroportului s-a aflat la faţa locului şi a luat toate măsurile care s-au impus ca să se remedieze această deficienţă şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat pasagerilor. Echipamentele sunt destul de vechi, acum se investesc foarte mulţi bani, vom porni mai multe licitaţii pentru modernizare.”

Cuc a mai adăugat că există anumiţi funcţionari care „mai blochează, vin cu tot felul de probleme pe care le indică la nivelul evaluărilor de licitaţii, iar acesteaa blochează pentru un termen foarte lung semnarea contractelor.” „Acest lucru nu se va mai întâmpla”, a dat asigurări ministrul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.