Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va vota referendumul!
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Ministrul Sănătăţii a spus că vitamina D nu este o invenție a lui Liviu Dragnea, exista și înainte

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susţine că programul de sănătate pentru vitamina D nu este o invenţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. În fapt, este o propunere a Comisiei Naţionale de Endocrinologie.

Ministrul Sănătăţii a spus că vitamina D nu este o invenție a lui Liviu Dragnea, exista și înainte

„Vitamina D nu e o invenţie a domnului Dragnea, e o propunere a Comisiei Naţionale de endocrinologie. De altfel, au fost mai multe propuneri. Câteva sunt deja în curs şi vor fi majorate procedurile, de exemplu, fertilizarea in vitro, vom majora de la 685 finanţate anul trecut la 1000 anul acesta. S-a încercat rezolvarea multor urgenţe din sănătate. Deci eu cred că trebuie să ne bucurăm. Bugetul ministerului sănătăţii are parte de o creştere istorică, ceea ce trebuie să ne bucure”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, citată de adevarul.ro.

Amendamentul de finanţare a programului privind asigurarea cu vitamina D a fost aprobat, luni, în comisiile reunite pentru Sănătate ale Parlamentului. Proiectul se va derula în 2019 şi cuprinde analize pentru depistarea carenţei de vitamina D pentru 3,56 milioane de de asiguraţi.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii