Grațiela Gavrilescu aruncă bomba. A dat verde la ucis urși și lupi
Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”
Ultima Ora Politic

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, A PRELUAT SIMBOLIC Președinția Consiliului UE

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, A PRELUAT SIMBOLIC Președinția Consiliului UE

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, anunță, vineri, că a preluat simbolic președinția Consiliului miniștrilor mediului din Uniunea Europeană de la omologul său austriac Elisabeth Köstinger, în cadrul unei reuniuni care a avut loc, joi, la Bruxelles.

„Contăm pe sprijinul dumneavoastră pentru a realiza obiectivele noastre comune în avansarea negocierilor pe dosarele legislative și asigurarea unei bune reprezentări la nivel internațional”, le-a transmis ministrul Grațiela Gavrilescu omologilor săi din statele membre UE, în cadrul prezentării priorităților președinției României, scrie Mediafax.

Începând cu 01 ianuarie 2019, pentru o perioadă de 6 luni, ministrul român al Mediului va prezida și coordona lucrările Consiliului miniștrilor mediului, cu sprijinul Secretariatului General al Consiliului.

„Având în vedere contextul național, precum și agenda europeană și internațională, Președinția României va avea ca domenii prioritare: schimbările climatice, dezvoltarea durabilă, biodiversitatea și managementul apelor”, se arată într-un comunicat al Ministeriului Mediului, transmis, vineri, MEDIAFAX.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.