Ministrul Justiției, Alina Gorghiu îi dă o lovitură cruntă, fostului primar din Baia-Mare Cătălin Cherecheș
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu îi dă o lovitură cruntă, fostului primar din Baia-Mare Cătălin Cherecheș
Justiție Ultima Ora

VIDEO. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu anunță o Lovitură cumplită pentru primarul fugar din Baia-Mare, Cătălin Cherecheș. Mai face 3 ani în plus de Pușcărie

MInistrul Justiției, Alina Gorghiu îi dă vești proaste, primarului fugar din Baia-Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani închisoare și care a reușit să fugă din România, folosind o identitate falsă.

Gorghiu îl anunță pe Cherecheș că, va sta cel puțin încă minim 6 luni la pușcărie pentru că a fugit de executarea pedepsei.

„După ce va intra în vigoare legea, fugarilor li se va adăuga o nouă pedeapsă la cea existentă, anume între 6 luni și 3 ani pentru o infracțiune asimilată celei de evadare.

O lege bună, necesară, susținută de Guvern, mai ales în contextul în care unii condamnați găsesc diferite tertipuri pentru a nu-și executa pedepsele în penitenciarele din România”, susține Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Luni, Camera Deputaților a dezbătut proiectul de lege propus de senatorul PNL, care prevede pedepse mai mari pentru cei care fug de executarea pedepsei stabilite de magistrați.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.