Ministrul Finanțelor și Dragnea discută despre Formularul 600
Ministrul Finanțelor și Dragnea discută despre Formularul 600
Ultima Ora Politic

Ministrul Finanțelor și Dragnea discută despre Formularul 600

În acest moment, Ministrul Finanţelor are o întânire cu liderul PSD Liviu Dragnea în care cei doi discută despre controversatul Formular 600. Acesta este o ultimă discuție, înaintea de audierea acestuia în Senat.

Șefa ANAF și Ministrul Finațelor Publice vor fi audiați în Senat pe tema Formularului 600, începînd cu ora 12:00 de către comisia economică.

Ministrul Ionuț Mișa, președintele ANAF, Mirela Călugăreanu precum și reprezentanți ai Coaliției pentru Dezvoltarea României, ai Camerei de Comerț și Industrie a României, și ai Consiliului Național pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România vor participa la această ședință.

Liviu Dragnea a anunțat deja că termenul de depunere este amânat până la 1 martie,  astfel încât să se ajungă la o decizie privind eliminarea acesteia.

„Am solicitat ca pe 31 ianuarie, în şedinţa de Guvern, să adopte o ordonanţă pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru a le da posibilitatea pentru ca în perioada următoare să meargă până la eliminarea Declaraţiei 600 cu condiţia să găsească soluţia ca persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuţii să rămână asigurate în sistemul de asigurări. Pentru cei care au depus deja, să prevadă în acea ordonanţă nişte măsuri tranzitorii. S-a promovat şi s-a comunicat foarte prost.”, a declarat Liviu Dragnea înaintea CEX PSD de ieri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.