Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, cere ordonanță de urgență. Ce proiect a pregătit
Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, anunț mare pentru iubitorii fotbalului. Stadionul Steaua este gata
Ultima Ora Politic

Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a dispus verificări la programele de investiții

Deputatul Daniel Suciu face câteva precizări pe pagina sa personală de facebook în urma apariției în spațiul public a unor articole despre proiectele finanțate de Programul Național de Dezvoltare Locală.

”Ca urmare a apariţiei în mass-media a unor articole ce vizează modul de implementare a unor proiecte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) am dispus astăzi constituirea unui grup operativ pentru verificarea tuturor aspectelor semnalate.

Echipele mixte, formate din membri ai Corpului de Control și ISC vor verifica respectarea prevederilor legale privind achiziţiile publice aferente acestor investiţii, pregătirea şi implementarea investiţiilor, precum şi stadiile fizice şi valorice ale lucrărilor executate.Controlul se va desfăşura în perioada 5-20 martie 2019, iar obiectivele de investiţii vor fi verificate de la momentul promovării acestora şi până în prezent.

Echipa din minister, oameni cu experiență în administrația publică locală, ştie ce înseamnă implementarea de proiecte și tocmai de aceea nu permit să planeze nicio suspiciune asupra celui mai important program derulat de minister, PNDL.

Nu este important doar prin prisma sumelor mari alocate, ci prin tot ceea ce s-a reușit să se facă la nivelul comunităților locale. Și vorbim aici despre proiecte care au răspuns concret nevoilor de bază din comunități. Este un program extrem de util pentru dezvoltarea României şi care generează rezultate vizibile în toată țara și pentru români.” scrie Daniel Suciu pe pagina sa personală de facebook.

Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a dispus verificări la programele de investiții 1 Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a dispus verificări la programele de investiții 2 Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a dispus verificări la programele de investiții 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.