Ministrul de interne, în piscină cu șefii Poliției. Imagine incredibilă 3
Mihai Fifor susține ancheta pe numele lui Barna. Îl face praf pe liderul USR
Ultima Ora Politic

Ministrul de interne, în piscină cu șefii Poliției. Imagine incredibilă

Comisarul sef de politie Nicolae Batrin, adjunctul Inspectoratului de Politiei Arad, a fost la bai cu senatorul PSD Mihai Fifor, actualul ministru interimar la Interne. Cei doi au fost acompaniati de un alt politician, doctorul Liviu Tuturici, de la ALDE Arad, scrie Newsweek Romania.

Ministrul de interne, în piscină cu șefii Poliției. Imagine incredibilă 4

Relatia dintre comisarul sef Nicolae Batrin si ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, nu este deloc intamplatoare. Surse din cadrul Politiei Romane sustin, sub protectia anonimatului, ca adjunctul Batrin spera sa fie numit la sefia inspectoratului in locul comisarului sef de politie Ioan Marcu Tamas, cu ajutorul ministrului Mihai Fifor.

Luni, inainte de sedinta CEX, Fifor a comentat acru aceasta imagine. El a sustinut ca era in piscina cu politistul Batrinu.

„Hai sa vorbim de imaginile din piscina! Cu mare pacere! Eu va spun ca eram in piscina, la Arad. Eu discut depsre oameni cu care sunt prieten de ani de zile si despre faptul ca la vremea respectiva nu eram ministru, nu eram membru al Guvernului. Nu vad ce e in neregula sa ai prieteni si ce e in neregula sa ai prieteni si ce e in neregula sa mergi la o piscina. Daca dvs credeti ca e ceva de condamnat, atunci va rog sa imi spuneti ce anume. Repet, la vremea la care aacea poza a fost facuta, nu eram membru in guvernul Romaniei. Eram pur si simplu un prieten si un coleg cu cei pe care ii vedeti in guvern…”, a sustinut Mihai Fifor.

Intrebat daca Batrinu va fi promovat in functier, Fifor a raspuns: „Nu s-a pus niciodata aceasta problema”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.