Teodorovici cere Comisiei Europene decontarea cheltuielilor pentru podul de peste Dunăre
Teodorovici e făcut praf. Deficitul bugetar a crescut cu 50%. ”Fiecare zi în plus a PSD, adâncește dezastrul”
Ultima Ora Politic

Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici atacat dur din Parlament. „E un Ipocrit”

Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici atacat dur din Parlament. „E un Ipocrit”

Acuzaţii grave făcute de Senatorul PNL Florin Cîţu la adresa ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Cîţu afirmă că Teodorovici este un „ipocrit” care vrea funcţia de ministru, dar nu şi responsabilităţile care vin odată cu această funcţie, şi care îşi doreşte ca „toți cei care îl critică și îi arată cât este de incompetent să plătească penal pentru declarațiile lor”.

„Tovarășul de la finanțe, un ipocrit!
Așa zisul ministru este supărat pe decalarațiile colegilor din Parlament. Îl deranjează subsemnatul. Mai ales analizele mele care sunt confirmate de realitatea economică și datele oficiale.
De câteva luni amenință cu schimbarea legii în așa fel încât parlamentarii să răspundă penal pentru declarațîi. Când face aceste propuneri, singur fără adversar în emisiunile televiziunilor prietene, se prezintă că un om integru și responsabil.

Să fim serioși. Un ipocrit.
Și am să va demonstrez acest lucru foarte simplu.
În decembrie 2017 prin art 19 al OUG 90, funcționarul fără un minut lucrat în sectorul privat, se pune la adopst de la resposabilitățile funcției de ministru al finanțelor așa cum sunt ele prezentate în legea 69/2010 (legea responsabilității fiscale).
Concret. Așa zisul ministru al finațelor nu este responsabil dacă informațiile din buget și strategia fiscală sunt incorecte, dacă nu se respectă principiul responsabilității fiscale sau dacă nu sunt respectate țintele din buget și strategia fiscală. Acest brav luptător pentru dreptate și responsabilitate își da singur legi care îi permit să nu răspundă cu funcția sau penal pentru că este incompetent și minicinos.
Și mai simplu. Tovarășul vrea funcția dar nu vrea și responsabilitățile care vin cu această funcție. Dar ar vrea că toți cei care îl critică și îi arată cât este de incompetent să plătească penal pentru declarațiile lor. Un ipocrit.
Și totuși vreau să-i mai dau o șansă să arate că nu este ipocrit și iresponsabil. În aceste zile intră la dezbatere și vot în Senat proiectul meu de lege (L536/2018) care abrogă art 19 din OUG 90/2017. Tovarășul de la finanțe trebuie să voteze acest proiect de lege și să le spună și PSD-iștilor să voteze (în guvern s-a opus acestui proiect de lege). Asta dacă nu are nimic de ascuns și nu este doar o trompetă ca restul tromptelor PSD-iste.
Ai curaj, tovarășe?
#2020RomaniaFărăPSD #româniitrebuiesăștie
P.S. Nu, nu eu am scris moțiunea de la Camera Deputaților. Nu am avut nicio legătură. Dacă o scriam eu, simțeai”, a scris Florin Cîţu joi, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici atacat dur din Parlament. „E un Ipocrit”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii