Ultima Ora Politic Social

Video. Ministrul Bădălău, despre scandalul „Să ne p…m pe diaspora”: ”Niciun regret!”

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, nu are niciun regret ață de afirmățiile jignitoare făcute la adresa românilor din Diaspora de către un manelist la o petrecere dată chiar de acesta.

„Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”, „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD” a cântat manelistul la petrecerea lui Bădălău.

Bădălău susține acum că nici măcar nu a fost prezent când cânta manelistul și că nu are niciun regret față de acel eveniment.

”Niciun regret! Am explicat și o mai explic o dată. Lăsați-mă, eu cu diaspora am o problema… dar nu, nu, nu, am extrem de multe rude care lucrează în Marea Britanie, inclusiv cel care a cântat-o locuiește în Marea Britanie cu toată familia: Caval, soția lui, amândoi copiii, soacră locuiesc în Londra. Era o petrecere privată, pe la 5 dimineață, eu nici nu cred că la ora aia mai eram la petrecere, cineva filma și dădea direct pe net. Ce au avut acolo și cum erau spiritele și cât erau de bine dispuși e greu de spus. El cu toată familia locuiește în Londra”, a declarat ministrul Niculae Bădălău la B1 TV.

Imaginile îl arată pe Bădălău dansând în timp ce manelistul își cântă disprețul față de românii din diaspora.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.