Opoziția îi cere demisia Ministrului Apărării, Gabriel Leș. Atac incendiar la Dragnea
Ultima Ora Politic

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, ironizat de Țuțuianu. Nu știe ce cumpără pentru armată

”După gestul impardonabil și care a demonstrat o lipsă crasă de respect față de Armata Română și față de militarii care îndeplinesc misiunile încredințate de România în diverse teatre de operații, ministrul apărării naționale, Gabriel Beniamin-Leș, continuă seria gafelor monumentale, anunțându-ne că Ministerul Apărării Naționale a demarat procedura de achiziție a 36 de avioane F16.

Surpriza neplăcută vine, însă, tot de la ministrul Leș care, în mod paradoxal, nu poate menționa dacă avioanele F16 vor fi noi sau second-hand. Și, să nu vă închipuiți că această “discreție” ar ține de nu știu informații secrete de importanță națională. Această declarație a ministrului Leș este măsura incompetenței administrative de care dă dovadă și pe care dorește să o demonstreze în fiecare minut pe care îl petrece în fruntea Ministerului Apărării Naționale.

Mai mult, se ridică întrebarea legitimă și pertinentă: “Dacă domnul ministru Leș nu știe dacă avioanele F16 vor fi noi sau second-hand, atunci ce achiziție a demarat? Oare ministrul Leș știe ce semnează?”

Subiectul înzestrării Armatei Române este un subiect foarte sensibil din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, în prezent, procesul înzestrării Armatei Române este amânat, cu argumente mai mult sau mai puțin serioase. Pe de altă parte, prin incapacitatea administrativă de care dă dovadă ministrul Leș, Armata Română este pusă în situația de a nu-și putea îndeplini obligațiile asumate, mai ales în actualul context regional și internațional.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro vicepreședintele Pro România Adrian Țuțuianu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.