Ministru sănătății,Nelu Tătaru, avertizează! ”Urmează o lună destul de grea!” 5
Ultima Ora #coronavirus Sănătate Social

Ministru sănătății,Nelu Tătaru, avertizează! ”Urmează o lună destul de grea!”

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, avertizează că luna septembrie va fi una foarte grea pentru sistemul medical, întrucât, urmează o creștere semnificativă a infecțiilor de Coronavirus.

În condițiile în care vor fi redeschise restaurantele, teatrele şi cinematografele, dar va începe şi şcoala şi vor avea loc alegeri, existând riscul creşterii numărului de îmbolnăviri, afirmă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„Avem un risc asumat de creştere a numărului de cazuri noi. Este o lună de campanie electorală, urmează ce pentru mine este cel mai important, începerea anului şcolar şi apoi avem şi alegeri locale, pe 27.

În contextul evoluţiei, într-o primă parte a acestei luni, gândim în partea a doua şi acele măsuri de reluare a activităţii chiar şi pentru terapiile hidrice, în condiţii de securizare”, a declarat ministrul Sănătăţii, la Miercurea Ciuc, potrivit Agerpres.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii