Fiul fostului ministru al sportului, Eduard Novak, lovit de o mașină
Fiul fostului ministru al sportului, Eduard Novak, lovit de o mașină
Social Ultima Ora

FOTO. Fiul fostului ministru al sportului, Eduard Novak, lovit de o mașină în timp ce se afla la un antrenament de bicicletă pe DN12

Fiul fostului ministru UDMR al sportului, Eduard Novak, a fost accidentat de o mașină în timp ce se afla la un antrenament cu bicileta pe DN12.

Edmond Novak a avut nevoie doar de o mică intervenţie chirurgicală.

”Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală.

Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru.Drumurile din România sunt extrem de periculoase, șoferi nervoși, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărțim șoselele cu bicicliști, motocicliști, dar nu o facem.

Edmond lovit de o mașină
Edmond lovit de o mașină

Cum să faci performanță în condițiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îți riști și viața, mi-e greu să înțeleg.

Autoritățile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe șoselele din țară.

Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi.

Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți “donatori”, a transmis fostul ministru.

Tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale
Tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.