Mihai Tudose, întrebat despre viitorul PSD: "Moartea"
Ultima Ora Politic

Mihai Tudose, primele declarații despre infarctul suferit. ”Am trecut pe lângă moarte”

Mihai Tudose a povestit în interviul acordat România TV cum a fost experienţa morţii, el spunând că pur şi simplu şi-a pierdut cunoştinţa, iar primele sunete pe care le-a auzit când şi-a revenit au fost sirenele salvării în care se afla.

„Am trecut pe lângă moarte cumva, așa este. Am avut și noroc, și o echipa de medici extraordinari. E bine. După cum vedeți, vorbesc, sunt bine, sunt vioi…Dar a fost un infarct destul de mare”, a spus Mihai Tudose.

„Domnule, cred că e reclamă falsă. Nu am văzut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu erau, dar… Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie, nimic din toate astea, pur și simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit în sunete de salvare”, a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă a văzut celebrul „tunel”.

Cel care i-a salvat viaţa lui Mihai Tudose a fost Nicolae Bănicioiu.

„Domnule, s-a prins imediat că e ceva în neregulă. Știți, că tot profanul…mă doare un pic aici, ce-o fi? Nu, el s-a uitat și, după primele simptome mi-a zis „Băi Mihai, cred că ai ceva la inima”. Eu am zis „Hai, mă, lasă… Iau cu apă” … Băi, e grav. A văzut că începusem să transpir abundent și a zis că e grav. A chemat salvarea imediat, înainte să… A venit imediat, cu medic, cu tot ce trebuie. Deci practic echipajul de pe salvare mi-au salvat viață în prima faza și apoi medicii, în sala de operație, au făcut minuni. Intervenția a fost rapidă și nu au rămas sechele. Dacă dura mai mult de la momentul producerii infarctului până la operație, mă puteam alege cu leziuni permanente, ireversibile”, a mai spus Mihai Tudose.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.