Fostul premier, Mihai Tudose, incendiar la adresa lui Carmen Dan. ”Mincinoasă și agresivă”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Mihai Tudose, noi declaratii despre 10 august. Carmen Dan și Liviu Dragnea sunt în corzi

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca este posibil sa mai urmeze demisii din PSD. Intrebat de scorul PSD in randul electoralui, acesta a spus ca social-democratii se afla undeva la 20%. Tudose a facut declaratii si despre represiunea din 10 august.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru care organizația municipală București a PSD cere retragerea sprijinului politic

„Eu cred ca da (vor fi si alte transferuri de la PSD la Pro Romania – n.r.). E greu sa pleci din casa ta fiindca te-au invadat altii. Noi am plecat de la Putere, domnia sa (Liviu Dragnea – n.r.) a venit de la Opozitie la Putere, pentru ca, ghici ce, el a plecat de la PDL la PSD. Eu de pe strada, va spun din ce simt de la lume, ca 20 % e o cifra generoasa pentru PSD. Sondajul intern e intern in sensul in care trece intai pe unde trebuie si dupa ajunge la partid”, a declarat Mihai Tudose, miercuri, la Parlament, citat de Mediafax.

Fostul premier, care si-a anuntat demisia din PSD si inscrierea in Pro Romania, saptamana trecuta, a vorbit si despre manifestatia din 10 august, spunand ca nu a fost inca chemat la Parchet sa dea declaratii.

„Nu am fost chemat (la Parchet – n.r.). Eu nu am fost in piata in perioada aia, dar din surse deschise am urmatoarea opinie: unu, jandarmii au spus ca au avut ordin, acea hartie invocata ca a fost semnata de catre doamna prefect. S-a demonstrat ca hartia aceea a fost semnata noaptea, la vreo 4 ore dupa ce niste sute de oameni erau prin spitale. Ceea ce este important la acest punct este ca jandarmii au spus ca au avut ordin. Eu o intreb pe doamna ministru de Interne cine a dat ordin. (…) Nu am vazut ordinul. Nu au fost explicatii in CEx. In CEx este ca noi statul, ei statul au intervenit pentru a apara democratia”, a spus Tudose.

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat , saptamana trecuta ca s-a inscris in Pro Romania, afirmand ca a constatat cu tristete ca o parte din actuala echipa de conducere a PSD a inlocuit agenda publica cu agende personale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.