Mihai Tudose, îl aruncă în aer pe Dragnea. ”Dacă ar trăi în lumea reală, ar şti”
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Mihai Tudose a suferit un infarct şi i-au fost montate două stenturi. Fostul premier, pe Facebook: Sunt bine! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă!

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct miocardic acut. La spitalul C.C. Iliescu i-au fost montate două stenturi, iar acum starea sa este stabilă. În cursul serii, Mihai Tudose a transmis pe Facebook că este bine şi că în două zile revine la treabă.

#PRORomania #conferintadepresa

Publicată de Victor Ponta pe Marţi, 26 martie 2019

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose marţi seara pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii