Filosoful Mihai Șora (102 ani) are o nedumerire legată de evenimentele de la Chișinău: ”Cu Dodon?”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Mihai Șora (102 ani), despre nevoile României: ”Mergi la vot. Și încă ceva: Fără penali în Madagascar”

Filosoful Mihai Șora a postat câteva mesaje scurte pe Facebook, cu un final în care face aluzie la condamnarea lu Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, la 9 ani de închisoare.

Mihai Șora (102 ani): ”Mergi la vot. Și încă ceva: Fără penali în Madagascar”

”Pentru că acest cuvânt este cuvântul-alfa al democrației, este rația ta de libertate pe care, dacă ai un dram de minte, nu poți s-o nesocotești. Mergi la Vot”

”A! Și încă ceva: fără penali în Madagascar”, a scris Mihai Șora. 

Radu Mazăre a fost condamnat ieri la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale ale unor plaje. Mazăre se află în acest moment în Madagascar.

Poliţiştii constănţeni au început procedurile pentru emiterea mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională pe numele fostului primar.

În acelaşi dosar, Cristian Borcea, fost finanţator al clubului Dinamo, a fost condamnat la 5 ani cu executare, aceeaşi pedeapsă primind şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu.

De asemenea, Dragoş Săvulescu, fost finanţator al clubului Dinamo, a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni închisoare cu executare, iar notarul Jean Andrei, soţul preşedintei Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a primit 2 ani închisoare cu suspendare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii