Rusia amenință România. Mihai Fifor dă asigurări. ”Nu e cazul”
Mihai Fifor vrea să se răzbune pe Iohannis. ”Și-a dat singur mat”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor S-A DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis. ATAC INCENDIAR

Fostul ministru al Apării Mihai Fifor susține miercuri pe Facebook că președintele Klaus Iohannis a pierdut ieri o foarte bună ocazie să tacă. Reacția dură a fostului ministru vine după atacurile lui Klaus Iohannis la adresa Guvernului Dăncilă și PSD.

„A reușit în schimb, din pur interes personal, să arunce cu noroi în guvernarea țării, deși locul și momentul – Aachen, re-semnarea Tratatului dintre Franța și Germania – impuneau decență, atitudine pro-europeana și solidaritate națională.

Din pacate, imaginea de ieri ne arata un domn Iohannis care pretinde ca nu există obstrucțiile sistematice, sabotajul pe care el, ca președinte, îl practică cu înverșunare, întârziind nepermis promulgarea legilor necesare, blocând inițiative utile oamenilor și economiei, atacând de dragul atacului la CCR legi esențiale doar pentru că au fost votate de actuala majoritate politică PSD-ALDE…

Poate cel mai elocvent și revoltător exemplu este refuzul absurd, în afara legii, de a numi miniștrii Transporturilor și Dezvoltării și a compromite/întârzia astfel mii de proiecte așteptate de comunitățile locale – apă, canal, asfalt, școală, grădiniță – dar și mari investiții de infrastructură.

Prin urmare, presedintele Iohannis – sabotorul bunei guvernări, în pofida evidențelor clare, acuză că PSD guvernează prost.

În fața dezlantuirii electorale a presedintelui Iohannis stau cifrele, faptele guvernării PSD:
– 20,6% creștere a puterii de cumpărare calculată la nivelul salariului mediu;
– peste 18 % creștere a puterii de cumpărare la nivelul pensiei medii;
– inființarea a peste 100 000 de noi locuri de muncă anul trecut;
– cea mai mică rată a șomajului;
– cel mai mare număr de salariați – peste 5,5 milioane;
– scăderea datoriei guvernamentale – de la 37% la 35% din PIB, în ultimii doi ani;
– creștere economică robustă și sustenabilă – 7% în 2017, 4,5 % anul trecut.

Dacă toate aceste evoluții pozitive și informații certificate oficial, inclusiv de Eurostat, reprezintă dovada unei proaste guvernări, așa cum susține ilogic, dar electoral interesat presesintele Iohannis, ce se poate spune despre ”performanța” susținătorilor domniei sale din PNL, fost PDL, care au tăiat pensii, salarii, au închis spitale, au lăsat oamenii pe drumuri ?

Se uita asa de usor dezastrul de pe vremea lui Boc/Basescu?

Sau era mai bine cu ”guvernul meu”, guvernul Cioloș, cunoscut drept guvernul ZERO pentru că n-a făcut nimic?

Credem ca a venit momentul ca razboiul romano-roman sa inceteze, este momentul sa fim lasati sa ne concentram pe buna guvernare, in favoarea fiecarui roman, din tara sau de oriunde s-ar afla el, iar campania electorala sa se faca in limita legii si in litera si spiritul Constitutiei. Si, daca se poate, acasa.”, scrie Fifor, pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.