Mihai Fifor o apără pe Dăncilă în fața lui Ponta. Atac incendiar la liderul Pro România 1
Ponta face haz de Dăncilă. ”Nu contest că Fifor e femeie. Își face operație de sex”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor o apără pe Dăncilă în fața lui Ponta. Atac incendiar la liderul Pro România

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, îi transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, ca niciun social-democrat nu va ierta trocurile pe care le-a făcut intr- casa de protocol SRI si intelegerile cu Traian Băsescu.

„Domnule Ponta, este jenant să faceți insinuări despre înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european. Tocmai dumneavoastra care făceați pe la spatele partidului înțelegeri secrete cu președintele Băsescu, în care vă târguiați ca la piață cu numirile procurorilor-șefi?! De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra…

Dacă, insa, vă propuneți ca prin astfel de insinuări să câștigați încrederea membrilor PSD, vă înșelați amarnic. Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2 (casă de protocol SRI, n.red), în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar”, a scris Fifor pe Facebook.

Reacția acestuia vine după ce Victor Ponta a zis că a aflat, de la oameni bine informați de la Bruxelles, că Viorica Dăncilă a negociat cu liderii europeni și le-a promis susținerea PSD pentru Laura Codruța Kovesi, în schimbul susținerii acordate pentru numirea Rovanei Plumb în funcția de comisar european.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.