Mihai Fifor, purtător de cuvânt, se rățoiește la Iohanis, președinte: „Cerem un răspuns!”
Fifor nu slăbește atacurile la adresa Președintelui. ”Vrea să vă prostească”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor nu se teme de moțiune. ”Nu va trece din cauza lui Iohannis”

Mihai Fifor a afirmat, vineri, că moțiunea de cenzură nu va trece, pentru că președintele Klaus Iohannis este incapabil să îndeplinească funcția de mediator pentru a rezolva criza politică, iar partidele de Opoziție se „cotonogesc între ele”, nefiind în stare să formeze o majoritate, conform mediafax.ro

„Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcția de mediator. Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă țara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalți condiții imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moțiunea! Deci este fals că PSD se agață de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moțiune de cenzură și vine cineva care să asigure funcționarea României. Dar nu trece pentru că nu există o alternativă și nu avem un președinte mediator, care să rezolve această criză politică!”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Secretarul general al PSD a afirmat că Guvernul va plăti pensiile și salariile, în ciuda opoziției șefului statului.

„România merge mai bine când -cadindatul- Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbește pe toată lumea, aruncă petarde în spațiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii și salarii. Se vor plăti și pensiile, și salariile, in ciuda opoziției dumneavoastră, domnule Iohannis!”, a adăugat Fifor.

În încheiere, social-democratul i-a transmis lui Klaus Iohannis să stea în concediu, că „e mai bine pentru România”.

„Tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicție cu -România normală-, pe care o propune ipocrit pe afișele lui electorale. Și își permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunța imediat după ce va deveni președinte. O altă minciuna! O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această țară. (…) Așadar, stați în concediu, domnule Președinte! E cel mai bine pentru România!”, a subliniat Mihai Fifor.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că respinge cele trei propuneri de miniștrii interimari făcute de premierul Viorica Dăncilă, respectiv Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Ștefan Radu Oprea la relația cu Parlamentul.

Totodată, șeful statului a avertizat PSD să pună de urgență capăt crizei politice, precizând că partidul de guvernare riscă să ducă România într-un blocaj, care „poate însemna inclusiv întârzieri în plata pensiilor și salariilor”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.