Mihai Fifor iese la atac. ”Orban este nebunul de sacrificiu” 1
Mihai Fifor susține ancheta pe numele lui Barna. Îl face praf pe liderul USR
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor iese la atac. ”Orban este nebunul de sacrificiu”

Secretarul general al PSD, MIhai Fifor, a declarat, miercuri, că Ludovic Orban este „<nebunul> de sacrificiu de pe tabla de șah a lui Iohannis”. El mai afirmă că, dacă Parlamentul respinge prima propunere, președintele trebuie să desemneze alt premier.

”Orban, <nebunul> de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat președintele, cel de <premier respins>. Probabil a simțit și el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe <nebunul>, Rareș Batistuță l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis și a doua oară. Dar vă spun că nu va exista <a doua oară> pentru Sică. Așa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu altă propunere de ministru, atunci când președintele o refuză pe prima, tot așa, Iohannis va trebui să vină cu altă propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament. Iar dacă președintele va face pe <nebunul>, există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituțională”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El a apreciat că Ludovic Orban nu va fi premierul României.

”Deci, dragi români, puteți răsufla ușurați! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un <premier respins>, după care va redeveni… șomer”, a conchis social-democratul.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație susținută marți la Palatul Cotroceni, că prim-ministrul desemnat este liderul PNL Ludovic Orban.

„Am decis să desemnez următorul prim-ministru al României în persoana domnului Ludovic Orban, președintele PNL, celui mai mare partid din opoziție, promotorul principal al moțiunii de cenzură. Așa e democratic corect, așa se va întâmpla”, a declarat președintele României.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii