Mihai Fifor continuă atacul la Iohannis. Acuzații bombă la adresa Președintelui și PNL 1
Mihai Fifor susține ancheta pe numele lui Barna. Îl face praf pe liderul USR
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor continuă atacul la Iohannis. Acuzații bombă la adresa Președintelui și PNL

 Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reluat, luni, ideea potrivit căreia liberalii vor opera tăieri de pensii și salarii, dând ca exemplu anularea voucherelor de vacanță. ”Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?”, a adăugat social-democratul, conform mediafax.ro

”Iohannis a spus ieri că tăierile de pensii și salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”. În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Și nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate! PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? PNL-iștii spun că vor anula bonusurile și sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii! Și premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iștilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis? Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal că trebuie impozit progresiv pe salarii (și stat, și privat) – adică tot tăieri – și că trebuie lăsați pe drumuri 400.000 de bugetari – adică să tăiați cu totul 400.000 de salarii?!”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El a reamintit și de declarațiile șefului statului și ale liderilor liberali, potrivit cărora nu mai sunt bani de pensii.

”Și nu spuneați chiar dumneavoastra și tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-ați dat de gol că vreți să le tăiați. Că e logic, dacă „nu mai sunt bani”, trebuie tăiate. Dragi români, nu vă cer să mă credeți pe cuvânt când vă spun că vine austeritatea. Citiți ce zic PNL-iștii și vă veți convinge! Eu vă spun doar că puteți opri totul cu votul din noiembrie! #winteriscoming”, a adăugat secretarul general al PSD.

Președintele Klaus Iohannis a declarat la Timiș, în cadrul Adunării Regionale a organizațiilor PNL regiunea Vest, că PNL va guverna cu un Executiv de tranziție și să se aștepte la atacuri din partea PSD. Iohannis a mai spus că nu se vor tăia pensiile și salariile, așa cum spun social democrații.

„Veți guverna cu un guvern de tranziție. Este clar acest lucru. L-am anunțat imediat după prima rundă de consultări. Toți vă vor ataca, în frunte cu pesediștii și să nu credeți că vor ceda puterea ușor. Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase pesediste. Pentru a demonta prima minciună gogonată, vă spun cu toată răspunderea – nu vor exista tăieri de pensii și salarii”, a declarat Klaus Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.