Mihai Fifor, atac la Opoziție chiar înaintea moțiunii. ”Nu vor să vină la guvernare” 1
Mihai Fifor susține ancheta pe numele lui Barna. Îl face praf pe liderul USR
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor, atac la Opoziție chiar înaintea moțiunii. ”Nu vor să vină la guvernare”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, miercuri, că textul moțiunii de cenzură reprezintă „cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”. El susține că opoziția nu vrea să vină la guvernare înainte de alegeri ca să nu vadă românii că nu poate fi o alternativă a guvernării PSD.

„Am citit și eu textul moțiunii… Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”. Care soluție, stimați colegi din opoziție?! Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor? Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile și pensiile și au crescut taxele? Cu miniștri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis și Guvernul „Zero”? Cu profetul mincinos Florin Cîțu la Finanțe, cel care încerca să devalorizeze moneda națională, când lucra pentru o bancă străină?”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Secretarul general al PSD a vorbit și despre Vlad Voiculescu sau Dan Barna, care „s-a îmbogățit din contractele cu statul”.

„Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa prețurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui -Don Nic-, ruda sa îmbogățită din speculații pe piața medicamentelor? Cu Dan Barna, îmbogățit și el din contractele cu statul? Cu Nini Săpunaru, care -păzea- vămile în timpul afacerii -Țigareta-, când a înflorit contrabanda cu alcool? Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele…”, a mai spus Fifor.

Social-democratul susține că opoziția nu vrea să ajungă la guvernare înainte de alegeri pentru a nu se face de râs.

„Asta e -soluția cea mai bună- pe care o poate pune pe masă opoziția?! Sincer, vă înțeleg de ce nu vreți să veniți la guvernare înainte de alegeri! V-ați face de râs, iar românii și-ar da seama că nu puteți fi o alternativă la actuala guvernare!”, se mai arată în postarea lui Mihai Fifor.

Partidele de opoziție au depus marți moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.