Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Politic Social

Mihai Fifor anunță primele modificări la 112. Jandarmeria și Poliția s-au alăturat serviciilor

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunță, vineri, că Dispeceratul Integrat din București este funcțional și că serviciilor 112, SMURD, Salvare și Pompieri li s-au alăturat acum și Poliția și Jandarmeria

„Începând de săptămâna aceasta, Dispeceratul Integrat din București este funcțional. Serviciilor 112, SMURD, Salvare și Pompieri li s-au alăturat și Poliția și Jandarmeria. Este al treilea din țară – celelalte două funcționând la Mureș și Hunedoara – iar operaționalizarea acestuia a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Capitalei”, scrie Mihai Fifor, pe Facebook.

Ministrul precizează că a demarat deja extinderea proiectului în toată țara, iar până la acest moment, s-a reușit identificarea spațiilor necesare pentru dispecerate integrate în alte 10 județe.

„Astăzi, împreună cu domnul secretar de stat Raed Arafat, am invitat presa pentru a vedea cum funcționează un astfel de centru integrat, esențial în optimizarea timpilor de răspuns și a intervenției în situații de urgență”, a mai scris Mihai Fifor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.