Ministrul de interne Mihai Fifor le dă lovitura infractorilor din trafic. Controale fără precedent la transportatorii auto
Mihai Fifor a izbucnit la adresa PNL. ”V-ați bătut joc de români. Îi disprețuiți”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor a izbucnit la adresa PNL. ”V-ați bătut joc de români. Îi disprețuiți”

Secretarul general al PSD Mihai Fifor acuză PNL că îi disprețuiește pe români. După atacul din partea senatorului Florin Cîțu, ministrul interimar de interne susține că acesta a pus o etichetă pe milioane de români, ”urându-i să nu aibe nevoie de ajutor din partea bugetarilor”.

„PNL disprețuiește românii care muncesc și îi amenință pentru a nu știu câta oară cu tăieri. Domnule Cîțu, să sperați să nu aveți nevoie să intervină pentru dumneavoastră un pompier «praf» la incendiu, un medic «praf» la UPU sau un polițist «praf» dacă vă aleargă cineva cu un cuțit la brâu, așa cum s-a întâmplat acum câteva zile la Craiova când un polițist aflat în timpul liber a sărit și l-a imobilizat cu mâinile goale pe agresor”, a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Ministrul interimar de Interne mai spune că, prin declarațiile sale, Florin Cîțu și-a bătut joc din nou de români.

„Ați pus o etichetă pe milioane de oameni care muncesc cinstit și o fac pentru ca societatea asta să funcționeze. V-ați bătut încă o dată joc de români făcând această afirmație. Începeți dumneavoastră domnule Cîțu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, și plecați acasă sub eticheta de «bugetar praf». Pentru că nimeni nu v-a ales să stați acolo pe banii românilor ca să îi disprețuiți, să îi jigniți și să le luați veniturile. Doar așa, pentru că ați decis dumneavoastră că bugetarii sunt «praf»”, a conchis Fifor.

Reacția secretarului general al PSD vine după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.