Mâine, liderii PSD vor definitiva lista viitorilor miniștrii cu care, premierul desemnat Viorica Dăncilă va merge în fața Parlamentului pentru a cere votul de investitură.
Mihai Fifor a izbucnit la adresa Opoziției. Le spune românilor să nu îi voteze
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor a izbucnit la adresa Opoziției. Le spune românilor să nu îi voteze

Mihai Fifor a izbucnit pe pagina sa de facebook la adresa Opoziției. Acesta acuză că nu s-a votat impozitarea pensiilor speciale, acuzând PNL-ul că acum și-a arătat adevărata față. Mai mult, recomandă românilor să nu îi voteze, PSD fiind în campanie.

”PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai țipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil față de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect față de ceilalți pensionari care au muncit o viață! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea… Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul!

Când au văzut că PSD chiar face justiție socială și chiar impozitează pensiile speciale și-au arătat adevărata față!

Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul. Să țineți minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul!

Să îi trimiteți la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!”, a scris Mihai Fifor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii