Ponderea cheltuielilor de personal din sectorul public în produsul intern brut şi în total cheltuieli bugetare este proiectată să atingă maxime istorice în 2018, avertizează Consiliul fiscal (CF) într-un raport
Ultima Ora Politic Social

Mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă de Paște pentru români. ”Mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă de Paște pentru români”

Mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă de Paște pentru români. Premierul le-a urat românilor ca Lumina Sărbătorilor Pascale și spiritul învățăturilor creștine să îi îndeamnă să fie mai buni.

Viorica Dăncilă, premierul României, a adresat românilor un mesaj cu prilejul Paștelui.

”Liniștea, speranța, înțelegerea și solidaritatea pe care ni le inspiră de fiecare dată Sfintele Paști să ne călăuzească în tot ceea ce facem.

Lumina Sărbătorilor Pascale și spiritul învățăturilor creștine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne prețuim și iubim aproapele, să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc. Putem face din fiecare zi un nou început pentru aceasta.

Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi Învierea, le urez să se bucure de momentele petrecute în familie sau cu prietenii și de frumoasele tradiții românești.

Hristos a înviat!”

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, Învierea fiind, după cum spunea părintele Arsenie Boca, singura minune care se arată tuturor, credincioşi şi necredincioşi.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.