Alertă pentru români. Băncile au anunțat cele mai grave probleme în urma Ordonanței lui Teodorovici
Teodorovici a primit ultimatum. Rectificarea bugetară îl calcă pe coadă
Ultima Ora Politic

Mesaje halucinante ale ministrului Eugen Teodorovici pe facebook. „Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău”

Un ministru din Guvernul României a decis să le răspundă celor care îl critică pe Facebook, însă nu oricum, ci folosind un ton arogan și, în unele cazuri, chiar jigniri.

„Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău. Sincer, cu fața asta de..nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din..”, este unul dintre răspunsurile date de ministru unei persoane care i-a comentat la o postare din 4 iulie.

Întrebat de o persoană despre datoriile pe care le-ar avea la stat, ministrul a răspuns: „Nu vă luați după toți idioții! Nu am nicio datorie la stat!”

Referitor la o întrebare similară, ministrul a răspuns: „M-aș bucura mult să fiți măcar jumătate din cât sunt eu..mă refer la integritate!”

Unui alt critic, Teodorovici îi spune: „Dacă ai avea măcar un gram de minte..sigur ar trebui să-ți scoți pălăria în fața mea și de departe și mai ales de aproape! Toate cele bune”

„Eugen Teodorovici apreciez strădania dumneavoastră de a răspunde comentariilor…din răspunsuri străbate însă multă, prea multă aroganță…Nu face cinste niciunui om, cu atât mai puțin unuia aflat într-o înaltă funcție într-un stat. Faceți un efort și țineți seama de aceste comentarii…sunt un indicator pentru starea nației”, îi scrie o femeie.

„Dle. Teodorovici, indiferent de cum vi se adreseaza unii dvs ar trebui sa dati dovada de bun simt si educatie. Dar se pare ca lipseste, raspundeti precum „mitraliera”. Iar ca lider al tarii sa jignesti pe cineva pentru felul in care arata lasa de dorit. Sunteti incredibil. Rusine”, ii scrie o alta persoana.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.