ULTIMA ORĂ. Ce a hotărât Coaliția pentru Familie în urma eșecului referendumului
Ultima Ora Politic

Mesaj tranșant al unui Deputat pentru televiziunile române. Subiectul referendumului ”se manipulează ordinar”

Mesaj tranșant al unui Deputat pentru televiziunile române. Subiectul referendumului ”se manipulează ordinar”

Deputatul Adriana Săftoiu arată că, în această perioadă, televiziunile difuzează spoturi pro-referendum în care se manipulează ordinar. În aceste spoturi se spune că un vot pentru ”NU” va fi unul în care îți dai acceptul pentru căsătoriile între persoanele de același sex, ceea ce nu este adevărat. Mai mult, deputatul PNL semnalează faptul că spoturile susțin ignorarea referendumului din 2009, în care cetățenii români au votat pentru Parlament unicameral, cu 300 de membri.

”Televiziunile difuzează o reclamă pro-referendum din care aflăm că dacă spui NU la referendum, spui DA căsătoriilor între persoane de același sex si dreptul la adopție. Teribilă manipulare! Și mai spune reclama că referendumul unde 9 milioane de români s-au pronunțat pentru un Legislativ de 300 de parlamentari poate fi ignorant, fiindcă a fost doar unul consultativ. Cât dispreț față de voința populară a 9 milioane de oameni!

Repet de o săptămână: Referendumul nu este despre CĂSĂTORIE, ci despre FAMILIE. Aşa arată propunerea de articol care face obiectul acestui referendum dezbinator și manipulator: “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie….
Din punctul meu de vedere, se încalcă un drept universal – al familiei – prin acest referendum. Dacă schimbăm, în 2018, Constituţia, votată in 2003, când România nu era membru UE, atunci ar trebui să respectăm şi valorile pe care ni le-am asumat prin aderarea la UE: familia nu poate fi constrânsă doar la căsătorie . Ceea ce se întâmplă prin acest Referendum e îngrădirea dreptului la familie. Dacă nu te căsătorești, în România nu ești o familie.

Obsesia LGBT întunecă judecata. Inclusiv ei au dreptul la o familie. În România nu este acceptată decât căsătoria între bărbat si femeie, dar să le fie refuzat dreptul la familie e dovada unui dispreţ agresiv, care nu are nici o legătură cu clamata toleranţă creştină.”, scrie deputatul Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.