Mesaj de ultimă oră pentru Guvern. Marcel Ciolacu îl amenință pe Orban. ”Vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării! 3
Ultima Ora Politic

Mesaj de ultimă oră pentru Guvern. Marcel Ciolacu îl amenință pe Orban. ”Vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Liderul PSD Marcel Ciolacu are un mesaj tranșant pentru Ludovic Orban, după ce, Curtea Constituțională a decis că în cel mai scurt timp, Guvernul, trebuie să dubleze alocațiile copiilor.

Ciolacu anunță o iminentă Moțiune de cenzură în cazul în care, Executivul nu va pune în practică Legea inițiată de PSD.

”Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august.

Mesaj de ultimă oră pentru Guvern. Marcel Ciolacu îl amenință pe Orban. ”Vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării! 4

Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România

!#Guvernați, nu mai blocați!”, scrie Ciolacu pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.